Fotómanipulációk készítése véleményem szerint a legszórakoztatóbb... Read more »
x
01. Fantasy manipulációk

Fotómanipulációk készítése véleményem szerint a legszórakoztatóbb tanulási formája a képszerkesztő programoknak. Itt tényleg csak a fantáziánkon múlik minden, hogy milyen manipulációt vagy képfeldolgozást készítünk. Nekem személy szerint a fantasy stílus a kedvencem, de a lehetőségek száma végtelen.

A Nagy Nap mindenki életében az egyik legkülönlegesebb nap. Miért ne lehetne... Read more »
x
02. Kétoldalas meghívók

A Nagy Nap mindenki életében az egyik legkülönlegesebb nap. Miért ne lehetne az Esküvői meghívód is különleges? Rengeteg sablon meghívó közül lehet választani, azonban stílusilag alig különböznek egymástól és mint már említettem, mind sablonos. Fehér alapon, sablonos motívumok, mint a nászpár, a galambok, a gyűrűk. Ha egyedinek, trendinek tartod Magatokat, akkor a különleges Napra miért ne választhatnál egy hozzátok illő egyedi, különleges meghívót? Szemezgess a mintáim közül és ha tetszenek, írj nekem bátran!

A jó logó könnyen felismerhető, beazonosítható és megjegyezhető. Egy jól megtervezett céges logó feladata, hogy megkülönböztesse a vállalkozásodat... Read more »
x
03. Vektorgrafikus logók

A jó logó könnyen felismerhető, beazonosítható és megjegyezhető. Egy jól megtervezett céges logó feladata, hogy megkülönböztesse a vállalkozásodat a konkurenciádtól és ki is tűnhess vele. Stílust tekintve bármilyet választhatsz, arra azonban ügyelj, hogy ez a stílus a teljes céges arculatodat kell, hogy képviselje. Lehet retro, vintage, minimalista vagy modern, ötvözve a saját vagy a céged személyiségével, mondanivalójával.

Ha eldöntötted, hogy egyedi... Read more »
x
04. Négyoldalas meghívók

Ha eldöntötted, hogy egyedi, Csak Nektek készült Esküvői meghívót szeretnél, akkor természetesen nem csak kétoldalas, hanem négyoldalas meghívót is rendelhetsz. A stílus is Tőletek függ, hogy hozzátok melyik áll közel. Retro, Vintage, vagy Minimalista, Modern? Minden stílussal lehet gyönyörű meghívókat készíteni. Szemezgess a mintáim közül és ha tetszenek, írj nekem bátran!

Sokféle dizájn posztert ismerünk, többek között ide lehet sorolni... Read more »
x
05. Dizájn poszterek, Grafikák

Sokféle dizájn posztert ismerünk, többek között ide lehet sorolni az Alphabet posztereket vagy a Tipografikus posztereket, melyek nem csak a modern lakásokba, hanem kávézók, cukrászdák vagy romkocsmák falain is igen jól mutatnak. A tipografikus poszterek mondanivalója irodákban is megállják a helyüket motivációs poszterként.

Bannerek, grafikák, sliderek Read more »
x
06. Bannerek, Sliderek

Ha online felületen is reklámoznád magad vagy ha a weboldaladra szeretnél különböző, váltakozó grafikákat, abban is tudok segíteni. Íme néhány korábbi munkám.

Reklámanyagokra minden vállalkozásnak... Read more »
x
07. Szórólapok

Reklámanyagokra minden vállalkozásnak szüksége van. A szórólap az egyik legelterjedtebb reklámozási forma. Lehet szezonális vagy akcióhoz kötött, de bármikor jó szolgálatot tesz egy figyelemfelkeltő és vevőcsalogató szórólap.

A weboldalunk stílusát tekintve bármilyet stílust választhatunk, amennyiben... Read more »
x
08. Webdesign

A weboldalunk stílusát tekintve bármilyet stílust választhatunk, amennyiben passzol a cégünk/vállalkozásunk arculatához. Minimál, retro, Vintage, modern.. ez csak néhány a lehetőségek közül. 2017-ben továbbra is hódít a minimalista stílus és a Tipográfia. Egyre népszerűbb a Flat design és a monokróm színvilág is a honlapokon.

Többek között itt szerepel a csomagolás design vagy a póló design. Read more »
x
10. Egyéb Design

Ide vettem minden olyan munkámat, aminek egyelőre nem akarok önálló kategóriát nyitni. Ilyen jellegű dizájn munkákat csak hébe-hóba készítek. Többek között itt szerepel a csomagolás design vagy a póló design.

x
09. Újsághirdetések, Prospektusok